CONNECTED NAVIGATION PACK PLUS

CONNECTED NAVIGATION PACK PLUS

JOUW OPEL MAAKT DE WEG VRIJ

Maak je hoofd leeg, TomTom zorgt voor de rest. Realtime verkeersinformatie en veiligheidswaarschuwingen* worden geleverd door de Europese leider in GPS-oplossingen, waardoor je verzekerd bent van een vlekkeloze reis om jouw bestemming op tijd te bereiken. Het navigatiesysteem is perfect geïntegreerd in jouw OPEL! Dankzij een intuïtieve spraakherkenning blijf je gefocust wat essentieel is.

Zie Algemene voorwaarden "Global_Master_NAVCO_Voice_command_all_brands.pdf"

Zie landendekking "2021_05_31_Territory_Service_Coverage.pdf"

 

*Beschikbaarheid kan variëren afhankelijk van de lokale markt.

 

Prijs
CONNECTED NAVIGATION PACK PLUS
De beste bijrijder

Geen gedoe met je smartphone, het is veel makkelijker om met je OPEL te praten. De innovatieve Connected Voice Assistant* voldoet aan al je verwachtingen: hij spreek natuurlijk, hij doet iets voor je. Je ogen blijven op de weg en je handen blijven aan het stuur.

Dankzij de perfecte integratie in het dashboard stelt de intelligente online navigatieservice de beste route naar jouw bestemming samen, rekening houdend met actuele en betrouwbare verkeersgegevens. Geen nutteloze informatie, alleen de meest relevante, zorgvuldig geselecteerd door TomTom en zijn gebruikers.

Ben jij verbonden? Zo ook jouw OPEL!

*Beschikbaarheid kan variëren afhankelijk van de lokale markt.

 

Alles over deze service

SLIM RIJDEN

Zie de intelligentie van jouw OPEL als een voordeel, zo simpel is het. Het Connected Navigation Pack Plus vermijdt files en leidt je relevant en veilig naar jouw bestemming. Bespaar tijd bij de aankomst dankzij altijd up-to-date informatie*, de beschikbaarheid van parkeerplaatsen en -tarieven worden aan je voorgesteld. Je kunt ook gemakkelijk naar het tank- of laadstation van je keuze gaan, waarbij je vooraf al weet welke prijzen er in rekening worden gebracht. Op het juiste moment op de juiste plaats! Het navigatiedisplay kan ook worden gedupliceerd, direct in het instrumentenpaneel of in het Head-Up Display**, zodat je geen enkele informatie hoeft te missen.

EEN TOEGEWIJDE ASSISTENT TOT JE BESCHIKKING

Bedien alle functies van jouw OPEL zonder een vinger uit te steken! Alleen de weg verdient je aandacht, voor de rest staat jouw persoonlijke assistent tot je beschikking. Wil je de temperatuur of ventilatie in het interieur aanpassen? Naar een bepaald nummer luisteren? Wil je de weersvoorspelling voor jouw bestemming weten? Vraag het aan je assistent.

TOMTOM-DIENSTEN*

 • • Over-the-air kaartupdates
 • Dynamisch bereik in kaart brengen***
 • Laadstations zoeken***
 • Beschikbaarheid oplaadpunten in realtime***
 • Online verkeersinformatie
 • Veiligheidswaarschuwingen
 • Online zoeken naar adressen en POI's
 • Parkeerinformatie
 • Brandstofprijzen
 • Lokaal weer
 • Spraakherkenning in natuurlijke taal

TomTom Leaflet "PDF-file to be communicated"

 

*Beschikbaarheid kan variëren afhankelijk van de lokale markt.

**Optionele uitrusting.

***Afhankelijk van voertuigspecificatie.

Service activeren

Hoe te activeren:

Bij aankoop van een nieuwe OPEL krijg je een gratis abonnement van 3 jaar op TomTom Services. Zodra deze periode is verstreken, kun je het abonnement vanuit jouw myOpel-account verlengen voor een periode van 1 of 3 jaar.

Hoe te gebruiken:

Volg de volgende links om de service in je auto te configureren en meer te weten te komen over de functies die worden aangeboden door TomTom Services: