Live Navigatie Plus

Live Navigatie Plus

U rijdt, uw Opel wijst de weg

Dankzij Live Navigatie Plus kunt u zich volledig op het rijden concentreren, terwijl uw navigatiesysteem u voorziet van actuele route- en verkeersinformatie. Wanneer u een nieuwe Opel met een geïntegreerd navigatiesysteem koopt, is deze dienst kosteloos 3 jaar lang inbegrepen. Alles wat u hoeft te doen, is uw nieuwe auto toevoegen aan uw profiel en deze service te activeren.

Een lijst met de beschikbare diensten/functies per land vindt u hier.

Prijs

 

Voor alle nieuwe voertuigen die zijn voorzien van een telematicabox en die zijn besteld na 1 juli 2023 de Emergency call en Breakdown-services, plus de service Telemaintenance, inbegrepen in het pakket Connect ONE (prijs is inbegrepen in de prijs van het voertuig). De services “E-Remote Control & Live Navigation” zijn inbegrepen in het pakket Connect PLUS waarvoor een specifiek abonnement nodig is. Connect PLUS is zonder extra kosten beschikbaar gedurende een proefperiode van 6 maanden vanaf de begindatum van de garantie. Na deze proefperiode is Connect PLUS tegen betaling beschikbaar.
*Telemaintenance moet apart door de klant worden geactiveerd.

Live Navigatie Plus
Uw beste bijrijder

Geniet van de prettige ervaring om uw ogen op de weg en uw handen aan het stuur te houden.

Met Live Navigation Plus vindt uw auto altijd de route die op dat moment het snelste of efficiënste is, gebaseerd op actuele, betrouwbare online-verkeersinformatie, afkomstig van een grote groep gebruikers in meer dan 30 landen. Live Navigation Plus gebruikt het infotainmentscherm van uw auto en kan zelfs via gesproken commando's bediend worden.

De meegeleverde optie Veiligheidswaarschuwingen geeft geverifieerde informatie in realtime. Het geeft u visuele en hoorbare waarschuwingen, zodat u uw snelheid en rijstijl kunt aanpassen en een veiligere omgeving voor u en uw passagiers wordt gecreeerd.

Alles over deze service

Slim rijden


Dankzij Live Navigatie Plus kunt u optimaal van elke rit genieten. Deze service biedt actuele informatie over files, tankstations met de laagste brandstofprijzen en parkeertarieven. Al deze informatie is direct op het touchscreen van uw auto te lezen en is ook beschikbaar op het digitale infodisplay achter het stuurwiel (als uw auto hiermee is uitgerust).

Het wegennet evolueert voortdurend: verkeersrichtingen veranderen, voetgangersgebieden breiden uit of de rotonde in de nieuwbouwwijk is klaar voor het verkeer. Om het meeste uit uw navigatiesysteem te halen en optimale routebeschrijvingen te krijgen, moet u ervoor zorgen dat de kaart altijd is bijgewerkt. Als uw voertuig is uitgerust met "Over-the-air" Map Update worden uw kaarten automatisch bijgewerkt. Voor alle andere navigatiesystemen bezoekt u gewoon regelmatig de rubriek in kwestie in de myOpel-app en volgt u de eenvoudige instructies zodra er een update beschikbaar is.
Krijg altijd de beste route en bereik uw bestemming op de meest efficiënte manier. 

Betrouwbare preventie


Veiligheidswaarschuwingen geven extra betrouwbaarheid. Dankzij een grote groep van miljoenen mensen in meer dan 30 landen zijn alle nauwkeurige, realtime waarschuwingen gemakkelijk beschikbaar. U kunt ook zelf waarschuwingen delen. Afhankelijk van het land en de lokaal geldende wetten en regelgeving, informeren de waarschuwingen voor flitspalen en gevarenzones u over de exacte positie van vaste en mobiele radars (snelheid, verkeerslichten, stopborden) en waarschuwen ze u wanneer u een zone binnenrijdt waar regelmatig ongevallen gebeuren.

Live Navigation Plus omvat:

 

  • Realtime verkeersinformatie
  • Parkeerinformatie
  • Weersinformatie
  • Spraakbediening
  • Tankstations en brandstofprijzen op uw route of in de buurt
  • Snel online adressen en POI's zoeken
  • Veiligheidswaarschuwingen

Heeft u een elektrische auto? Dan kunt u ook online naar laadstations zoeken.

Service activeren

Hoe activeert u deze service?


Nadat u bent ingelogd op uw account kunt u zich direct op deze service abonneren, via het registratieproces in het menu aan de bovenkant. Heeft u nog geen account, dan kunt u dit in een paar eenvoudige stappen maken. Wanneer u een nieuwe Opel met een geïntegreerd navigatiesysteem heeft, profiteert u 3 jaar lang van een gratis abonnement op Live Navigatie Plus. Na 3 jaar kunt u uw abonnement via uw online-account verlengen.

Hoe gebruikt u deze service?


Zodra u Live Navigatie Plus geactiveerd heeft, is deze dienst zichtbaar op het scherm van uw navigatiesysteem en kunt u de onderdelen ervan configureren.