Veiligheidswaarschuwingen

Veiligheidswaarschuwingen

Altijd veilig op weg

Deze dienst geeft u actuele informatie over risicovolle weggedeelten op uw route. Omdat de gegevens continu vernieuwd worden, is deze dienst bijzonder betrouwbaar.

Een lijst met de beschikbare diensten/functies per land vindt u hier.

 

Prijs

 

Voor alle nieuwe voertuigen die zijn voorzien van een telematicabox en die zijn besteld na 1 juli 2023 de Emergency call en Breakdown-services, plus de service Telemaintenance, inbegrepen in het pakket Connect ONE (prijs is inbegrepen in de prijs van het voertuig). De services “E-Remote Control & Live Navigation” zijn inbegrepen in het pakket Connect PLUS waarvoor een specifiek abonnement nodig is. Connect PLUS is zonder extra kosten beschikbaar gedurende een proefperiode van 6 maanden vanaf de begindatum van de garantie. Na deze proefperiode is Connect PLUS tegen betaling beschikbaar.
*Telemaintenance moet apart door de klant worden geactiveerd.

Veiligheidswaarschuwingen
Uw veiligheid komt op de eerste plaats

De dienst Veiligheidswaarschuwingen geeft u real-time, betrouwbare informatie over risicovolle weggedeelten. U wordt zowel met een geluidssignaal als visueel gewaarschuwd, zodat u uw snelheid en rijstijl op tijd kunt aanpassen om zo veilig mogelijk te rijden.

Alles over deze dienst

Betrouwbare informatie 

De veiligheidswaarschuwingen zijn afkomstig van een groot online-netwerk van miljoenen automobilisten in 30 landen. Daarom zijn de waarschuwingen bijzonder accuraat en betrouwbaar. U kunt zelf ook waarschuwingen met anderen delen. 

Duidelijk en veilig 

De veiligheidswaarschuwingen worden altijd recht voor u getoond en bovendien ondersteund door geluidssignalen, zodat u uw ogen op de weg kunt houden. Extra informatie wordt overzichtelijk getoond op het grote kleuren-touchscreen. 

Voldoen aan de wettelijke eisen 

Als u in een land rijdt waar dit is toegestaan, wordt u eveneens gewaarschuwd voor radarcontrole via vaste en mobiele verkeerscamera's (snelheid, verkeerslichten, stopborden). Daarnaast wordt u gewaarschuwd zodra u een zone binnenrijdt waar gemiddeld meer ongevallen plaatsvinden.

Dienst activeren

Hoe activeert u deze dienst? 

Nadat u bent ingelogd op uw account kunt u zich direct op deze dienst abonneren, via het registratieproces in het menu aan de bovenkant. Heeft u nog geen account, dan kunt u dit nu direct in een paar eenvoudige stappen maken. 

Hoe gebruikt u deze dienst? 

Zodra u Veiligheidswaarschuwingen geactiveerd heeft, kunt u deze dienst via het scherm van uw navigatiesysteem gebruiken.