Voertuigstatus en informatie

Voertuigstatus en informatie

Opel informeert je over noodzakelijk onderhoud

OpelConnect ontvangt continu diagnostische gegevens van jouw auto, zodat je bij een plotseling defect of mankement direct gewaarschuwd wordt. Zo kun je, als het nodig is, ook buiten de geplande onderhoudsbeurten snel actie ondernemen. En je kunt erop vertrouwen dat jouw auto altijd in topconditie blijft.

 

Prijs

 

Voor alle nieuwe voertuigen die zijn voorzien van een telematicabox en die zijn besteld na 1 juli 2023 de Emergency call en Breakdown-services, plus de service Telemaintenance, inbegrepen in het pakket Connect ONE (prijs is inbegrepen in de prijs van het voertuig). De services “E-Remote Control & Live Navigation” zijn inbegrepen in het pakket Connect PLUS waarvoor een specifiek abonnement nodig is. Connect PLUS is zonder extra kosten beschikbaar gedurende een proefperiode van 6 maanden vanaf de begindatum van de garantie. Na deze proefperiode is Connect PLUS tegen betaling beschikbaar.
*Telemaintenance moet apart door de klant worden geactiveerd.

VOERTUIGSTATUS EN INFORMATIE
Libérez votre esprit

Wij houden je op de hoogte.

Je hoeft je niet meer af te vragen wanneer jouw Opel onderhoud nodig heeft. Met de onderhoudswaarschuwingen van de service Voertuigstatus en Informatie (ook wel Telemaintenance genoemd) laten wij het direct weten als jouw auto om aandacht vraagt. In de tussentijd kun je erop vertrouwen dat alles perfect werkt.

Slimme, betrouwbare technologie. 

Je kunt erop vertrouwen dat alle gegevens van jouw auto beveiligd en versleuteld verzonden worden, zodat alleen erkende Opel-werkplaatsen deze informatie kunnen lezen. Hiermee is jouw privacy gegarandeerd.

Tout savoir sur le service

Geïntegreerde assistentie.

Deze service controleert continu de status van de systemen van jouw auto en waarschuwt wanneer er een mankement optreedt dat jouw aandacht vraagt. Je wordt bovendien via de myOpel-app gewaarschuwd, wanneer de datum van gepland onderhoud of een werkplaatsafspraak nadert.

De dealer ontvangt onder meer informatie over:
Regulier onderhoud 
Vloeistofniveaus 
Motorgegevens 
Veiligheidssystemen 
Elektrisch systeem 
Remsysteem 
Assistentiesystemen 
Banden

Activation du service

Hoe activeer je deze service?

Nadat je bent ingelogd op jouw account, kun je een abonnement nemen op deze service, via het registratieproces in het menu bovenaan de pagina. Heb je nog geen account, dan kun je dit in een paar eenvoudige stappen maken.